Kontakty

Žďárská 158
592 14 Nové Veselí

Telefon: 566 667 104

Mail: sokol@noveveseli.cz

Cenný bod s Dalečínem
Nohejbalisté potvrdili již v prvním kole okresního přeboru, že mají minimálně na to obhájit loňské třetí místo. Na úvod je čekal favorizovaný NK Dalečín "A".

TJ Sokol Nové Veselí -  NK Dalečín  "A"  3:3

Základem úspěchu  byla výhra v první důležité dvojce. V ní nastoupil za Dalečín člen základní sestavy druholigového Žďáru Grulich. Dvojice Vítek, Hladík se ovšem nezalekla a tuto dvojici překvapivě lehce porazila 2:0 na sety. Poté následovala druhá dvojka (Staněk, Sedláček) a trojka (Svoboda, Staněk, Hladík), ve které jsme vždy smolně prohráli 1:2 na sety a favorité z Dalečína se dostali do celkového vedení 2:1. V tu chvíli se utkání rozhodovalo a bylo důležité, že nás diváci, kterých se sešlo zhruba 25 podrželi. Opět nastoupila první dvojice Hladík, Vítek a jednoznačně porazila svého soupeře 2:0 .  Husarský  kousek se povedl  dvojici  Staněk , Sedláček, když i oni dokázali porazit první dvojku Dalečína  a  opět  strhli vedení  na  stranu  Nového Veselí.  V poslední trojce jsme vyhráli první set a dlouho sahali po celkovém vítězství. Zápas jsme nakonec prohráli, ale bod je pro nás určitě vítězstvím. Dalečín měl být v soutěži suverénem, proto jsem rád, že jsme uspěli.

Škoda jen, že hráči Dalečína neunesli fakt, že nadšenci z okresu mohou porážet borce z druhé ligy a utkání se často přerušovalo pro hádku mezi soupeři.

Na závěr bych chtěl poděkovat divákům, že nás přišli povzbudit a pomohli nám dobře vstoupit do soutěže. Uzavírá trenér Nového Veselí Zdeněk Švoma.

Z našeho kalendáře